Alle Hankook banden
4 halen 3 betalen

Plan AFSPRAAK:

ALLE HANKOOK BANDEN
4 halen 3 betalen

De juiste banden onder jouw auto laten monteren, is een voorwaarde voor veilig en vertrouwd onderweg zijn. Met een bandenwissel bij MAX’S in Apeldoorn balanceren we altijd de wielen om jou de beste rijervaring te kunnen garanderen.

Zijn jouw banden versleten? Profiteer dan nu van 4 halen 3 betalen op alle Hankook banden bij MAX’S in Apeldoorn. Maar wat betaal ik dan onder de streep? Onderstaand vind je een prijsvoorbeeld:

NormaalActieprijsMontage
Hankook Prime 4 205/55/16 91 H€ 114,00€ 86,50Inclusief
Totaal€ 456.00€ 342,00Inclusief

Je bespaart onder de streep maar liefst € 114,00 op 4 nieuwe banden inclusief montage. De prijs voor jouw specifieke banden weten? Neem dan contact op met onze Machine Room support via hello@maxsmobility.nl of bel naar 088 0555 721 en profiteer nu nog van korting op alle Hankook banden bij MAX’S in Apeldoorn.

4 halen 3 betalen Hankook

Opslag

Natuurlijk is het afhankelijk van het weer, maar normaal gesproken zijn het begin van de lente en halverwege de herfst dé beste momenten om de banden van jouw auto te wisselen. Ik monteer de nieuwe set banden vakkundig voor je. Op dat moment blijven er nog wel vier banden over, soms zelfs met wiel en al. Nu begrijp ik dat niet iedereen een schuur of opbergruimte tot zijn beschikking heeft waar dat allemaal makkelijk in past. Daarom bewaar ik de banden veilig en droog voor je. Wel zo gemakkelijk en onderdeel van onze 5-sterren GemaxserviceTM!   Laat je banden of wielen opslaan bij een banden- of wielenwissel in Apeldoorn bij MAX’S.

Mogelijk ook interessant voor jou…

Mechanic

€ 20 Korting op de APK

Profiteer van € 20 korting op de APK bij een onderhoudsbeurt bij MAX’S in Apeldoorn.