Lynk & co private lease occasion

Lynk & Co
Private Lease

Jij lage maandlasten, ik het perfecte aanbod. Profiteer nu van mijn Lynk & Co Private Lease deal.
Vanaf € 489 per maand rijd jij een rijk uitgeruste 01 occasion.

Plug-in hybride in blauw of zwart. Mét of zonder trekhaak. En houd jij van sportieve looks? Mooi, ik ook! Voeg het ‘Black Pakket’ toe aan jouw bestelling en die blauwe accenten zijn verleden tijd.

Omdat ik de Lynk & Co 01 groots heb ingekocht, is snel rijden absoluut een feit. En de rijke standaard uitrusting maakt van jouw rit een avontuur. Elke dag weer.

  • Bouwjaar: 2022
  • Kilometerstand: MAX‘S 30.000 km
  • Beschikbaar in blauw of zwart


Mijn Lynk & Co 01 voorziet jou o.a. van Adaptive Cruise Control, panorama dak, parkeercamera achter, verwarmbare voorstoelen, Apple CarPlay en 20 inch velgen.

Lynk & Co Private Lease

Bereken jouw Lynk & Co 01 Private Lease maandbedrag

Lynk & Co 01

Kiezen voor mijn Lynk & Co 01 Private Lease-deal, is kiezen voor een moderne plug-in hybride. Eentje met een volledig elektrisch bereik tot 75 kilometer en een gecombineerd vermogen van in totaal 261pk. Met 425Nm koppel rijdt je niet alleen een ongekend scherpe Lynk & Co 01, maar ook ongekend snel. Tenminste, mijn mening.

Proefrit maken?
Ook dat regel ik! Ondanks het ongekende succes dat het merk al heeft behaalt, snap ik dat je de Lynk & Co 01 tóch graag zelf wilt ervaren.

Vraag je proefrit gemakkelijk en snel online aan via dit proefritformulier.
Drinken we eerst samen koffie in mijn lobby, ga je daarna lekker op avontuur.

De voordelen van Lynk & Co Private lease

Snel instappen private lease lynk en co

Snel instappen!

Dat willen we allemaal. Ga voor Lynk & Co Private Lease en ik zorg er persoonlijk voor dat je niet langer dan acht weken op jouw 01 hoeft te wachten. 

All in tarief lynk & co private lease

ALl-in
tarief!

Mobiliteit zonder bull**. Dat is mijn occasion Private Lease-deal. Alles inbegrepen. OK, de kosten van tanken of opladen zijn echt nog voor jou.

Keuzestress lynk & co private lease

Geen keuzestress

Zwart of blauw. Met of zonder trekhaak. Wel of geen all-weather banden. Wel of geen Black pakket. That’s it! Van stress is tenslotte nog nooit iemand blij geworden.

Veilig en vertrouwd Lynk & Co Private lease

Voor deze power deal werk ik samen met RiemersmaLeasing. Een persoonlijke club met kennis van zaken. En aangesloten bij Stichting Keurmerk Private Lease. Zo ben je altijd verzekerd van:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

Vinden jij en ik een geruststellende gedachte. Toch?!

Lynk & co private lease met riemersma

Veelgestelde vragen

Wat is Private Lease?

Met Private Lease heb je als particulier de mogelijkheid om tegen een vast maandelijks bedrag een auto te gebruiken, zonder dat je deze bezit. De duur van het contract kun je zelf kiezen en varieert tussen de 36 en 60 maanden. Het maandelijkse bedrag dekt alle kosten behalve brandstof.

Kan iedereen een Private Leasecontract afsluiten?


Elke persoon heeft de mogelijkheid om een Private Leasecontract af te sluiten. Daarnaast hanteren we nog enkele voorwaarden om ervoor te zorgen dat de overeenkomst wordt nageleefd. De acceptatie voor een Private Leasecontract verloopt via EDR Credit Services. Zij beoordelen je kredietwaardigheid en beslissen over de acceptatie.

Hoe gaat Riemersma Leasing om met mijn privacy?

Riemersma Leasing vindt het van groot belang om zorgvuldig en vertrouwelijk om te gaan met jouw persoonlijke gegevens en respecteren we jouw privacy.

Wie mag er in de Private Lease auto rijden?

Alle personen met een geldig rijbewijs in Nederland mogen de auto besturen. Het is echter belangrijk op te merken dat je te allen tijde verantwoordelijk blijft voor jouw Private Leaseauto.

Wat houdt de Private Leasecontract in?


Een Private Leasecontract betekent dat je een vast maandelijks bedrag betaalt voor het gebruik van een auto. In dit contract zijn de volgende kosten opgenomen:

– Afschrijving en rente
– Wegenbelasting (MRB)
– All-Risk verzekering (WA / Casco)
– Schade Verzekering Inzittende (SVI)
– Reparatie, Onderhoud en Banden
– Pechhulp
– Vervangend vervoer na 48 uur (binnenland)

Optioneel kunnen extra kosten worden toegevoegd, zoals:
– Trekhaak
– All Weather banden

Het Private Leasecontract wordt altijd afgesloten exclusief brandstof.

Hoe werkt de financiële acceptatie?

Na het indienen van de aanvraag wordt een verplichte kredietcontrole uitgevoerd, waarbij de draagkracht (leennorm) wordt beoordeeld. Dit geeft aan welk bedrag je maandelijks moet overhouden voor je levensonderhoud nadat alle vaste lasten zijn betaald.

Op basis van de kredietcontrole wordt een advies verstrekt. Bij een positief advies ontvang je van ons het contract ter ondertekening. Indien het advies negatief is, ontvang je een afwijzingsmail.

Krijg ik een BKR Registratie bij een Private Lease?

Bij het aangaan van een Private Leasecontract volgt er een BKR-registratie van het bedrag dat je betaalt over de gehele leaseperiode.
Dit is als volgt te berekenen: leasetermijn x looptijd x 100%. Bijvoorbeeld:
Leasetermijn is € 489,-
Looptijd is 60 maanden
Dan is de registratie: € 489,00 x 60 x 100% = € 29.340,00

Korting op de wegenbelasting bij een plug in hybride (PHEV) auto.

De Lynk & Co 01 is uitgerust met een PHEV-aandrijving, waarvoor tot 1 januari 2025 een korting van 50% op het wegenbelastingtarief geldt. Het is waarschijnlijk dat deze korting in 2025 en 2026 zal worden verlaagd.

Het voornemen is om vanaf 1 januari 2025 het kortingspercentage voor PHEV-personenauto’s te verlagen naar 25%. De korting zal vervolgens in 2026 volledig komen te vervallen.

Deze aanpassingen zullen worden doorberekend in het leasetarief.

Wat is de levertijd van de auto?

Het betreft een Lynk & Co occasion private lease. Na ontvangst van het ondertekende Leasecontract is de levertijd van de auto doorgaans 8 weken, tenzij anders aangegeven..

Kan ik met de all-weather banden op wintersport?

De all-season banden zijn voorzien van een 3PMSF/3 Peak Mountain Snow Flake codering, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in wintersportgebieden.

Heeft de auto bij montage van een trekhaak een trailer assist functie?

In combinatie met de door ons gemonteerde trekhaak heeft de auto geen trailer assist-functie. De originele Lynk & Co trekhaak, waarmee je wel over trailer assist beschikt, heeft een levertijd van 12-15 maanden.

Kan ik zelf kiezen welke Lynk&Co 01 ik krijg?


Je hebt geen mogelijkheid om een specifieke Lynk & Co-auto te kiezen. Er wordt een Lynk & Co 01 PHEV van het bouwjaar 2022 geleverd met een kilometerstand van maximaal 30.000 km. De specificaties van de auto zijn gelijk aan die van de 01/2022.

De keuzemogelijkheden zijn:
De kleur van de auto (blauw of zwart).
Optie: All-season banden.
Optie: Trekhaak (let op! Trailer assist vervalt).

Mijn auto heeft onderhoud nodig?

Als jouw auto onderhoud nodig heeft, dan kan je contact opnemen met MAX’S Mobility. Zij zijn te bereiken op hello@maxsmobility.nl en 088-0555 777 (ook via Whatsapp). Of plan hier jouw afspraak online.

Wat is de hoogte van de eigen bijdrage?


Bij niet-verhaalbare schade geldt standaard een eigen bijdrage van € 250,00. Als er binnen 12 maanden meer dan 2 niet-verhaalbare schadegevallen zijn, wordt de eigen bijdrage verhoogd naar € 450,00, wat gedurende de resterende leaseperiode van kracht blijft.

Voor bestuurders onder de 23 jaar geldt een eigen bijdrage van € 270,00 per niet-verhaalbare schade. Als de eigen bijdrage wordt verhoogd, geldt voor deze groep een eigen bijdrage van € 585,00.

Bij schade aan de voorruit geldt geen eigen bijdrage als de ruit kan worden gerepareerd. Als de voorruit moet worden vervangen door een door Riemersma Leasing geselecteerde hersteller, wordt de eigen bijdrage met € 125,00 verlaagd.

Wat zijn meer- en minderkilometer tarieven?

Het tarief voor meerkilometers bedraagt €0,10 en voor minderkilometers €0,04.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?