MAX’S for Business

Met MAX’S for Business sta ik klaar voor de zakelijke klant. Niks is zo vervelend als een bezoek aan een werkplaats en vervolgens je afspraken moeten afzeggen of niet verder te kunnen werken. Daar heb ik natuurlijk aan gedacht! Van ruime openingstijden en flexwerkplekken tot vergaderruimtes die je als klant van MAX’S kosteloos mag gebruiken! Benieuwd naar wat MAX’S voor je als zakelijke klant kan betekenen?

Ruime openingstijden

Net voor je werk de auto brengen en na het werk weer ophalen? Door de ruime openingstijden van de Machine Room kan dat bij MAX’S! De barista ontvangt je al vanaf 7.00 uur en zet een heerlijke kop Beukenhorst koffie terwijl de Mechanic begint met sleutelen aan jouw auto. Blijf je niet wachten? Dan zijn mijn deuren tot 18.00 uur geopend om jouw auto op te halen.

Bar & Lobby

Blijf je toch liever wachten terwijl je auto in de Machine Room staat? Dat kan onder andere in onze lobby, hier kun je plaats nemen aan de bar of een van de zitjes. Werk door onder het genot van een kop koffie of een van onze limonades uit de speciale limondadetap!

Haal- en brengservice

Toch liever op je eigen werkplek werken? Dan kun je gebruikmaken van mijn haal- en brengservice. Een van mijn drivers haalt de auto op terwijl jij doorwerkt. Nadat mijn Mechanics het onderhoud hebben uitgevoerd brengt de driver je auto weer netjes terug. Je zou je bijna afvragen of je auto wel echt weg is geweest!

MAX’S Meeting rooms

Niks is zo vervelend als afspraken verzetten omdat je auto onderhoud of een reparatie nodig heeft. De agenda’s weer naast elkaar leggen en een geschikte datum zoeken. Bij MAX’S is dat niet nodig, boek kosteloos een vergaderruimte bij je Machine Room bezoek! Maak gebruik van alle faciliteiten in onze meeting rooms. Gratis Wi-Fi, grote schermen, Beukenhorst koffie van onze barista en goed gevulde koelkasten met fris. Dat noem ik nou pas echt fijn door kunnen werken tijdens het onderhoud! Benieuwd naar wat MAX’S voor je als zakelijke klant kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Pink Jungle

In de Pink Jungle hebben we een grote tafel met plek voor 10 creatievelingen. Uiteraard kan je je laptop aansluiten op een groot scherm. Er is ook een loungeplek met lekkere bank beschikbaar om voor, tijdens of na de meeting gezellig bij te kletsen. De snoeppotten staan er natuurlijk niet alleen voor de show, dus pak gerust als je cravings hebt naar iets zoets!

Boardroom

Vergaderen like a boss? Dat kan in mijn Boardroom! De Boardroom biedt aan de grote ovale tafel plaats voor 6 personen. Plug je laptop in op het grote scherm. Praat na de meeting nog even bij op de bank of in de lobby onder genot van een vers gezette koffie van Beukenhorst.

Creative CONFERENCE ROOM

Let’s get creative! Mijn Creative conference room is perfect voor workshops of als break out room tot 16 personen. Ga in groepjes aan de slag op de diverse werkplekken of maak gebruik van het beamerscherm of display aan de muur en kijk in een ontspannen setting naar een presentatie.

Hotelkamer

Tegenwoordig hebben tal van onderzoeken bewezen dat een powernap veel positieve effecten heeft. NASA heeft zelfs na onderzoek powernaps standaard opgenomen in het piloten-programma. Bij MAX’S bieden we onze gasten ook graag deze mogelijkheid! Kom tot rust in onze hotelkamer, terwijl onze mechanics aan jouw auto sleutelen. Powernappen, mediteren of even jezelf terugtrekken met een goed boek? Onze hotelkamer staat voor je klaar.