Welkom in mijn Mobility Service Centre

De moderne garage waar ik alles in huis heb. Occasions met een goed verhaal, perfect onderhouden met een eerlijke prijs. En een team van vakkundige monteurs en technici, die je onderhoud en reparatie van dealerkwaliteit garanderen. 

Mijn deur staat altijd voor je open

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. En online zelfs 24/7!  Ervaar mijn gemak, transparantie en next level service.  Met comfort, snelheid en flexibiliteit. Allemaal in het voordeel van mijn gasten. Allemaal onderdeel van mijn GemaxserviceTM

Inderdaad, voor mij ben je geen klant, maar gast

Mijn ontvangstruimte is een lounge en de receptie een bar.  Geniet van lekkere verse koffie van Beukenhorst of thee terwijl je wacht, of werk door aan een van de comfortabele flexwerkplekken. Je kunt zelfs vergaderen in mijn boardroom of lekker even uitrusten in een bijzondere hotelkamer! 

Ik maak maxsimaal gebruik van de online-mogelijkheden

Plan op mijn website je bezoek in, wanneer dat jou uitkomt! Regel je boeking en betaling ook direct vanaf je mobiel. Maar ik kom net zo makkelijk naar jou toe. Geef maar aan wanneer we die proefritauto kunnen voorrijden. Alles om jou tijd en energie te besparen.  Wel zo gemakkelijk toch? 

Van droom tot werkelijkheid

Ik ben MAX’S en ik opende MAX’S Mobility Service Centre op 1 mei 2022. Mijn allround Mobility Service Centre is ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby. Maar nu is het serious business! Bij MAX’S zijn we begaan met auto’s, weten we veel van de techniek van auto’s en repareren en onderhouden we ze. En ik verkoop en lease de auto’s natuurlijk ook. 

Ik ben een bezige bij. Always on the go, altijd druk, altijd onderweg. Mobiliteit is daarom ook essentieel bij MAX’S. Ik heb iets met de romantiek van de roadtrip en klassieke uitgesproken modellen van vroeger. Maar goed, ik waardeer ook de (hyper)moderne auto’s van nu. Betrouwbaar, kwalitatief en comfortabel. Daarom verkopen we ze bij MAX’S ook. Trouwens, ik heb een neusje voor goede deals, dankzij mijn handelsgeest. Altijd op zoek naar de beste deals voor mijn gasten! 

Wat mensen over mij zeggen

MAX’S is sociaal. Houdt van mensen. Maakt het ze graag naar de zin. Dienstverlenend. Verzorgend. Service gericht. Dat is MAX’S ten voeten uit! Harde werker MAX’S heeft de droom werkelijkheid zien worden met MAX’S Mobility Service Centre.  

MAX’S is Powered by Nieuwenhuijse

Werken bij MAX’S

Ik ben altijd op zoek naar enthousiastelingen met kennis om ons team te versterken! Bezoek voor een actueel overzicht van onze vacatures Werken bij MAX’S. Een open sollicitatie mag je mij natuurlijk ook altijd sturen.  

Meet our team

Loading …

Kom in contact

Heb je een vraag over mijn aanbod van occasions, private leasing of de mogelijkheden voor reparatie en onderhoud aan jouw auto? Bezoek mij dan in onze vestiging of neem telefonisch, via WhatsApp of per e-mail contact op met mij.