HET GEMAX VAN EEN PROEFRIT AAN HUIS

Het kopen van jouw eerste of volgende auto wil ik graag zo eenvoudig mogelijk voor je maken. Vaak is de doorslaggevende factor de proefrit; die eerste volledige ervaring in misschien wel jouw nieuwe auto. Omdat het inplannen van een proefrit niet altijd even gemakkelijk is te combineren met jouw werk, gezin of hobby’s, bied ik je graag de proefrit aan huis aan. Snel en gemakkelijk in 4 stappen voor elkaar!

Proefrit aan huis

Stappenplan MAX’S Proefrit aan huis

STAP 1

Vind een auto die bij jou past uit mijn uitgebreide aanbod van occasions.

STAP 2

Plan jouw gratis* proefrit en geef aan of je naar mij toe komt of liever een proefrit aan huis wilt.

*Binnen een straal van 25km

STAP 3

De proefrit zelf. Mijn drivers brengen je de auto en leggen je alle systemen en mogelijkheden van de auto toe. Vervolgens stap je in en ga je de auto in de buurt op je gemak ontdekken.

STAP 4

Enthousiast? Ik regel de aflevering van jouw nieuwe auto. Dat doe ik natuurlijk ook aan huis als je dat fijn vindt. Wij regelen de tenaamstelling en sturen je de betaalgegevens toe. Easy going!

Op zoek naar jouw volgende of eerste auto? Bekijk dan nu mijn uitgebreide aanbod van occasions en plan direct jouw proefrit in.