IK BEN OP ZOEK NAAR JOU!

Waarom is MAX’S jouw nieuwe werkplek?

Ik ben altijd op zoek naar enthousiastelingen met kennis om ons team te versterken! Ik ben breed geïnteresseerd en ben daarom van alle markten thuis. Kwalitatieve occasions van alle merken. Van klassieke modellen tot modern, hybride en elektrisch. We bieden onze gasten een breed aanbod van diensten. Van onderhoud en reparaties tot private leasing, 24/7 pechhulp, private viewings en proefritten aan huis. 

Ik houd van persoonlijk contact, denk altijd met onze gasten mee, wil comfort voor iedereen, houd van eerlijkheid en ben transparant. En ik sta bovenal voor maxsimale service. Dus als je op zoek bent naar variatie en onze gasten maxsimaal blij wilt maken, is MAX’S dé plek voor jou.

MAX’S is fun!

Openstaande vacatures

Verkoopadviseur – Salescrew

Apeldoorn

Als verkoopadviseur kom je als Sales Crew in het MAX’S team terecht. Een groep collega’s die passie hebben voor het vak.

Machine Room Support / Service Adviseur

Apeldoorn | 4-daagse werkweek | Geen cv nodig!

Ben je een kei in plannen, schakelen,  het overzicht bewaken oftewel een talent in multitasken? Dan hebben wij een leuke functie voor je. 

Barista

Barista / Host(ess)

Apeldoorn

Ga aan de slag als barista/host(ess) bij MAX’S Mobility in Apeldoorn.

Vakkundige specialisten

MAX’S is een team van maxsimale vakidioten. Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en trends is belangrijk voor mij. We leiden ons team dan ook blijvend op tot vakkundige specialisten.

Moderne gemakken

MAX’S is hypermodern en toegankelijk tegelijk. Als onderdeel van team MAX’S werk je elke dag in een veilige, vertrouwde en fijne werkomgeving voorzien van de meest moderne gemakken. Wat ik onze gasten bied, bied ik jou ook.

Eerlijk, open en direct

Team MAX’S is één team, in alle opzichten. We zijn vriendelijk en geven om onze gasten en om jou. Als onderdeel van team MAX’S ben je nauw betrokken bij de organisatie. Jouw mening wordt gewaardeerd en we sporen je graag aan om met ons mee te denken hoe we MAX’S continu kunnen verbeteren.

MAX’S gaat voor maxsimaal. In alle opzichten.

open sollicitatie

Staat jouw droomfunctie bij MAX’S er momenteel niet tussen? Of heb je zulke unieke skills dat ik je echt beter moet leren kennen? Stuur mij dan zeker even een open sollicitatie. Dat kan altijd via people@maxsmobility.nl.