Airco-onderhoud

Airco onderhoud

Wanneer het zonnetje buiten volop schijnt, maak je meer gebruik van de airco. Of open je natuurlijk het dak van je cabrio. Of je nu wel of geen cabrio rijdt, verkoeling in de auto maakt jouw ritten een stuk aangenamer. Maar ik vergeet ook de airco in de winterperiode niet. Jouw airco droogt binnenkomende lucht en helpt zo de voorruit te ontwasemen. Een voorruit waar je doorheen kunt kijken, is namelijk wel zo handig als je veilig onderweg wil. Laat je airco-onderhoud in Apeldoorn uitvoeren door de mechanics van MAX’S.

Airco-onderhoud van jouw auto

Door de airco in jouw auto aan te zetten, verdampt er zo’n 10% aan koudemiddel per jaar. Dit goedje zorgt niet alleen voor die aangename temperatuur in de auto, maar ook voor een goede smering van het aircosysteem. Geen koudemiddel? Kapotte airco. Heel belangrijk dus om de airco regelmatig professional te laten controleren en onderhouden. Ik controleer jouw airco zelfs helemaal gratis bij de zomer- en wintercheck!

Met de aircocheck controleren we hoe goed de airco werkt en meten we de uitstroomtemperatuur. Onze deskundige mechanics checken tijdens de controle of het aircosysteem in jouw auto aan een onderhoudsbeurt toe is. Onderhoudsbeurt nodig? Dan overleggen we altijd eerst met jou welke werkzaamheden nodig zijn en hoe lang onze mechanics denken daarmee bezig te zijn. Dan weet je direct wat je qua kosten te wachten staat.  

Tijdens de onderhoudsbeurt vullen we het aircosysteem aan met het juiste koudemiddel en checken we natuurlijk altijd op mogelijke lekkage. Want ik ga alleen voor maxsimale kwaliteit!  

Last van vieze geurtjes in de auto?

Zet je de airco aan en ruikt jouw auto binnen no time muf? Dan heb je een grote kans dat er vieze bacteriën of schimmels in het aircosysteem zijn binnen gewandeld. Ik houd niet van muf. Wel van maxsimale frisheid! We reinigen jouw aircosysteem met een aangename geurbehandeling zodat jouw auto weer als nieuw ruikt. Laat je bij ons ook een onderhoudsbeurt van jouw aircosysteem doen? Dan krijg je de geurbehandeling er helemaal gratis bij!

Heeft jouw airco wat support nodig?

Heeft jouw airco ook wat support nodig? Maak dan nu een afspraak voor airco-onderhoud in Apeldoornbij de professionele MAX’S mechanics voor een aircosysteem onderhoudsbeurt in Apeldoorn.