Car mechanic

Moet jouw auto apk gekeurd worden?

Heb je bericht van het RDW ontvangen dat jouw auto apk gekeurd moet worden? Laat dan je APK-keuring in Apeldoorn doen bij MAX’S Mobility. Dat doen ze uiteraard met de RDW-regelgeving in het achterhoofd. Ik doe niet moeilijk: onze all-in prijs voor jouw APK is slechts € 29,- bij onderhoud of € 49,- bij een losse APK. Zeker weten dat je weer vertrouwd en gemakkelijk onderweg kan? Laat ons gelijk ook een onderhoudsbeurt uitvoeren. Wist je trouwens dat je binnen twee maanden van het vervallen van de apk, je jouw auto al kan laten keuren?

Mechanic

€ 20 Korting op de apk

Wat doen onze mechanics eigenlijk bij een Algemene Periodieke Keuring

Bij een Algemene Periodieke Keuring (APK) beoordelen onze technische specialisten jouw auto op drie thema’s: verkeersveiligheid, milieu en registratie. We controleren jouw auto op 5 verschillende plekken: de voorkant, achterkant, onderkant, zijkant en bovenkant. Ook controleren we bijvoorbeeld hoe jouw banden erbij staan, hoe scherp de remmen nog zijn en of je met de verlichting van jouw auto altijd goed zichtbaar bent. We controleren natuurlijk ook de CO2-uitstoot van jouw auto en noteren de kilometerstand. Kortom: alles om ervoor te zorgen dat jij straks weer zorgeloos de weg op kunt!  

Waarom jouw APK-keuring bij MAX’S? 

Onze mechanics zijn echte specialisten en kennen jouw auto door en door. Van klassieke oldtimer tot hypermoderne elektrische of hybride modellen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat alleen de allerbeste onderdelen voor jouw auto worden gebruikt. Want ik garandeer je maxsimale kwaliteit! 

Wanneer moet jouw APK-Keuring laten doen?

Dat ligt eraan. Hoe nieuwer jouw auto, hoe minder vaak we een APK voor je hoeven te doen. Ook kan het type brandstof van de auto hier invloed op hebben.  Je kan de exacte datum natuurlijk ook inzien bij de RDW, voer hier je kenteken in en klik vervolgens op vervaldata en historie. Mocht deze datum binnen twee maanden vallen kun je de APK-keuring in Apeldoorn laten doen bij MAX’S Mobility.

Benzine of elektrisch

Dan moet jouw auto na zijn vierde verjaardag gekeurd worden. Na de eerste keuring, wordt jouw auto twee keer om de twee jaar gekeurd. Daarna doe ik dat jaarlijks voor je.  

Diesel of LPG

Tank je diesel of vraagt jouw klassieker nog om LPG? Dan is jouw eerste APK na drie jaar. Na die keuring, doe ik jaarlijks een APK voor je.  

Eerder keuren?

Wist je dat MAX’S twee maanden voor het vervallen van de APK jouw auto al kan keuren? Dan verlengen we de oude vervaldatum (afhankelijk van het geldende keuringsinterval) met één of twee jaar.  

Resultaat van de APK

Nadat ik jouw auto heb gekeurd, ontvang je een keuringsrapport. Daar staat in of jouw auto goedgekeurd of afgekeurd is. Is jouw auto helaas afgekeurd en kies je ervoor om mij de benodigde reparatie(s) te laten doen, dan krijg je een gratis herkeuring. Want ik houd niet van moeilijk doen. Ik ben easy going

Gelijk een afspraak bij de professionele MAX’S mechanics maken voor jouw APK?  

*Inclusief viergasmeting en/of roetmeting en afmeldkosten. 

Resultaat van de APK-keuring