Automaat spoelen

Automaat spoelen

Heb je last van een automaat die slecht schakelt, hapert, slip of bonkt? Met de MAX’S PowerFlush kan ik dit niet alleen voorkomen, maar vaak ook helemaal voor je oplossen! Comfortabel en gemakkelijk onderweg met een automaat? Dat gaat natuurlijk niet wanneer de automaat slecht schakels of andere kuren vertoont. Soepel switchen tussen versnellingen en schokvrij kunnen rijden, vind ik een vereiste voor een automaat! Laat daarom je automaat spoelen in Apeldoorn bij MAX’S.

Let op: Wij adviseren om de automaatbak elke 100.000 km te spoelen. Als dit in het verleden niet is gebeurd, kunnen wij niet garanderen dat het spoelen van de automaatbak het gewenste resultaat oplevert.

Plan
automaat spoelen:

MAX’S PowerFlush

Comfortabel en gemakkelijk onderweg met een automaat? Dat gaat natuurlijk niet wanneer de automaat slecht schakels of andere kuren vertoont. Soepel switchen tussen versnellingen en schokvrij kunnen rijden, vind ik een vereiste voor een automaat! Met de MAX’S PowerFlush spoelen we de automatische versnellingsbak eens goed door. Daar gebruiken we onze speciale apparatuur voor. Wil jij ook soepel met een automaat de weg op? Ik raad je aan om na elke 100.000 gereden kilometer de automatische versnellingsbak een PowerFlush te geven. Niet alleen fijn als je zo comfortabel mogelijk onderweg wilt zijn, maar ook beter voor de levensduur van jouw auto. Dat is easy going!  

Waarom is een PowerFlush de slimste optie?

Kun je niet alleen de olie verversen bij het spoelen van de automatische versnellingsbak? Ja, dat kan, maar verstandig is het niet. Wanneer je alleen de olie ververst, is dat puur de olie in de carterpan. Afhankelijk van jouw type auto, is dit zo’n 1 à 2 liter olie. Maar in de automatische versnellingsbak zit gemiddeld zo’n 7 liter olie! Met alleen het verversen van de olie los je dus een tijdelijk probleem op zonder al het vuil te verwijderen.  

Bij de MAX’S PowerFlush spoelen we de gehele versnellingsbak onder hoge druk. De koeler, leidingen, warmtewisselaar en koppelomvormer krijgen zo een grondige reiniging. Juist in de koppelomvormer zit vaak het meeste vuil verborgen! 

Ga soepel de weg op

Wil jij ook weer soepel de weg op? Laat dan je automaat spoelen in Apeldoorn bij MAX’S. Maak nu een afspraak bij mijn professionele  mechanics voor een MAX’S PowerFlush. Direct online, wel zo makkelijk.