Kleine onderhoudsbeurt

Kleine onderhoudsbeurt vanaf € 175

Een auto heeft onderhoud nodig zodat jij veilig onderweg bent, daarnaast voorkom je er vaak onnodige dure reparaties mee, want kapotte onderdelen kunnen in nog meer schade resulteren aan je auto. Bij kleine onderhoudsbeurt doen wij het essentiële onderhoud voor als je niet zoveel kilometers rijdt. Plan gemakkelijk en snel je kleine onderhoudsbeurt in Apeldoorn.

Wat doen onze mechanics eigenlijk bij een Kleine onderhoudsbeurt

Bij een kleine onderhoudsbeurt bij MAX’S in Apeldoorn wordt jouw auto op de essentiële punten geïnspecteerd zoals je banden en accu. Daarnaast wordt de motorolie ververst, het oliefilter vervangen en de ruitensproeiervloeistof bijgevuld.

  • Wij verversen je olie
  • Wij vervangen je oliefilter
  • Wij vullen je ruitenwisservloeistof bij
  • Wij controleren onder andere je accu, airco en banden
  • Wij wassen machinaal je auto
  • Jij krijgt € 20 korting op de APK
  • Jij krijgt een warm welkom in onze lobby met barista

Waarom een vanaf prijs?

We zijn graag transparant maar, elke auto is uniek en daarom kunnen wij ook geen vaste prijs afgeven die voor alle auto’s van toepassing is. De prijs hangt onder andere af van het soort en hoeveelheid olie. Een auto met 3 cilinders is bijvoorbeeld goedkoper om te onderhouden dan een auto met 6 cilinders. Maar maak je geen zorgen, we geven je altijd een prijsopgave voordat we beginnen met het werk. En als we tijdens het checken andere problemen vinden, dan vertellen we je dat ook meteen en maken we hier natuurlijk ook een prijsopgave voor.

Plan gemakkelijk online je afspraak of neem per mail contact op voor een prijsopgave voor jouw auto.

Wanneer heeft mijn auto een kleine onderhoudsbeurt nodig? 

Veel nieuwe auto’s geven een melding op het dashboard wanneer er een kleine onderhoudsbeurt nodig is. Mocht je auto wat ouder zijn of geen melding geven op het dashboard is een goede stelregel is dat je auto jaarlijks of elke 15.000 kilometer een kleine onderhoudsbeurt nodig heeft.

Bar van MAX'S

Bar en Lobby

Bij MAX’S houden we van gastvrijheid en net dat stapje verder gaan. Bij MAX’S vind je geen stoffige werkplaatsbalie, maar een lobby met een bar. Je wordt ontvangen door onze barista die graag een vers kop koffie voor je zet en een van haars versgebakken koeken aanbiedt.  

Blijf je wachten tijdens het onderhoud? Neem plaats aan onze bar of in een van onze zitjes om verder te werken. Vergaderen? Dat kan ook in een van onze meetingrooms. Of dat nog niet gek genoeg is, kun je ook nog eens powernappen in onze hotelkamer.