Onderhoud, service en reparatie

Kom alles te weten over wat we doen in the Machine Room

Car mechanic

ALgemene periodieke keuring (APK)

Heb je bericht van het RDW ontvangen dat jouw auto apk gekeurd moet worden? Laat dan je APK doen bij MAX’S Mobility.

Airco-onderhoud

Airco onderhoud en reiniging

Tijdens de onderhoudsbeurt vullen we het aircosysteem aan met het juiste koudemiddel en checken we natuurlijk altijd op mogelijke lekkage. 

Automaat spoelen

Automaat spoelen

Heb je last van een automaat die slecht schakelt, hapert, slip of bonkt? Met de MAX’S PowerFlush kan ik dit niet alleen voorkomen, maar vaak ook helemaal voor je oplossen! 

Banden en wielenwissel

De juiste banden onder jouw auto laten monteren, is een voorwaarde voor veilig en vertrouwd onderweg zijn. Laat ook je banden of wielen opslaan bij een banden- of wielenwissel.

Kleine onderhoudsbeurt

Kleine onderhouds-beurt

Bij kleine onderhoudsbeurt doen wij het essentiële onderhoud voor als je niet zoveel kilometers rijdt. Plan gemakkelijk je afspraak online.

GEMAXSbeurt

MAX’S
Onderhouds-beurt

Geheel naar jouw wensen bied ik je onderhoud van de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Plan gemakkelijk je afspraak online.

MAX’S Onderhoudsabonnement

Met het MAX’S Mobility onderhoudsabonnement weet je waar jij financieel aan toe bent! Met dit abonnement betaal je namelijk per maand voor het onderhoud aan jouw auto.

Onderhoud voor je leaseauto

Leaseauto’s hebben net zoals andere auto’s regelmatig onderhoud nodig, maar je hoeft niet altijd naar de merkdealer te gaan voor dit onderhoud. Lees meer en ontdek de voordelen van MAX’S als leaserijder.

Vervangend vervoer

Terwijl jouw auto in The Machine Room staat zijn er verschillende mogelijkheden. Wacht je in de lobby of de bar met een heerlijk kopje koffie van Beukenhorst of stap je op een echte Specialized fiets. Natuurlijk is een vervangende auto ook gewoon mogelijk.

Plan afspraak: