Vervangend vervoer

Terwijl jouw auto in The Machine Room staat zijn er verschillende mogelijkheden. Wacht je in de lobby of de bar met een heerlijk kopje koffie van Beukenhorst of stap je op een echte Specialized fiets. Het is ook mogelijk om in de boardroom te vergaderen of te werken aan een van onze werkplekken. Natuurlijk is een vervangende auto ook gewoon mogelijk.

Ik blijf wachten bij MAX’S

The Lobby

MAX’S heeft niet “gewoon” een wachtruimte, maar een echte lobby met bar. Hier kan je genieten van heerlijk bakje koffie of thee. De auto’s bekijken op The Dance Floor. Je hoeft je hoe dan ook niet te vervelen in onze lobby.

Boardroom

Wil jij tijdens je Machine Room bezoek vergaderen? Dat kan, maak gebruik van onze boardroom. Dit kan al vanaf € 30 per uur incl. koffie en thee. Zo ondervind jij de minste hinder van je Machine Room bezoek.

Working area

Doorwerken terwijl je wacht? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Maak gebruik van onze werkplekken met WiFi en koffie/thee faciliteiten. Reserveer de werkplek alvast van te voren, zo haal jij het meeste uit je werkdag!

Fietsen van Specialized

Toch liever ergens anders naar toe tijdens je Machine Room bezoek? Maak kosteloos gebruik van een van onze Specialized fietsen! Zelf trappen of toch liever ondersteuning? We hebben normale en elektrische varianten om te gebruiken.

Toch liever een auto?

Als je toch liever gebruik maakt van een leenauto is dit natuurlijk ook mogelijk. Dit kan al vanaf € 45 per dag. Ik ben er voor iedereen die on the go is en vooruit wil!

Vervangend vervoer auto